Ren miljö

Vi levererar städning och servicetjänster på arbetsplatser från 1000-50 000 kvm, i Stockholm och Mälardalen med ett enda mål-att skapa en ren miljö!

Rent

Rahms har sedan 80-talet utfört kontorsstädning. Vi levererar idag städning i lokaler från 500-60 000 kvm från innerstadens kontorslägenheter till ytterförortens stora kontorslokaler. Överallt med ett enda mål: att hålla rent, så att arbetsmiljön blir så trevlig som möjligt för Dig och Dina medarbetare.

Med rätt bemanningsplan

Vi är noga med att hitta rätt bemanningsplan för varje enskilt uppdrag. Allt från halvtid- till heltidstjänster tillsätts för att på ett enkelt sätt skapa ett arbetsteam. Teamet hjälper varandra vid ledighet och sjukdom. Vid större eller längre frånvaro sätts vår vikariepool in som backup.

Modern maskinpark och ergonomiska redskap

En sak har vi lärt oss; pruta aldrig på maskiner och redskap. Därför har vi ett samarbete med en stor tillverkare som tillgodoser oss med en uppdaterad och modern maskinpark anpassad efter varje objekt. Alla våra redskap och kemikalier är miljömärkta köps efter en noga utarbetad materialstandard. Det gör att vi kan anpassa våra städpaket efter den miljö som skall städas. Vi följer ständigt utvecklingen av moderna och ergonomiskt riktiga redskap.

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om