Riktlinjer pandemi

I vår bolagsgrupp gör vi allt vi kan för att våra kunder, besökare och medarbetare ska känna trygghet i den ovanliga situationen som vi just nu delar med hela världen.

Säkerheten är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av coronaviruset noga följt händelseutvecklingen och vi genomför nödvändiga anpassningar löpande.

Så här arbetar vi just nu i denna extraordinära situation. Vi har Folkhälsomyndigheten, Utrikesdepartementet samt Almega som våra främsta informationskällor som vi noggrant följer. Vi anpassar våra arbetsmetoder så att de alltid överensstämmer med de senaste rekommendationerna och kraven.

Är du intresserad av våra riktlinjer under pandemin som är grunden till vårt sätt att förhindra smittspridning, så hör av dig så delar vi med oss.

Hos flera av våra kunder har vi ytterligare kundspecifika rutiner som är anpassade efter deras verksamhet.

Skulle det komma till vår kännedom att vi eller vår kund har drabbats av konstaterad smitta så agerar vi enligt rutinen ”checklista-för städning vid konstaterad smitta”

Kontakta oss gärna om du önskar få vägledning till en säkrare arbetsmiljö. Tillsammans med er går vi igenom era lokaler, er verksamhet och era behov för att därefter göra en underhållsplan, anpassad efter dagsaktuella kraven och rekommendationerna.

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om