Coronaviruset, förebyggande och sanering

Med anledning av utbrottet av Covid-19 ger vi följande rekommendationer och erbjudanden gällande rengöring och sanering.

INGEN KONSTATERAD SMITTA - FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER FÖR ATT MINIMERA RISK

Se över städfrekvenser i speciellt utsatta lokaler såsom t ex hygienutrymmen, kök och pentryn. Kontakta gärna vår rådgivare Maria Vänskä för förslag som är anpassad efter just er verksamhet.

Vi har utrustningen och möjligheten att erbjuda sanering med  LifeClean Desinfektion, desinfektionsmedlet som ger snabb effekt och dödar virus, bakterier, svamp, mögel och sporer. Den är dessutom skonsam mot miljön. 

Många är ombedda att arbeta från sina hem och därför är det klokt att redan nu se över vilka insatser som bör göras innan alla kommer tillbaka till sina arbetsplatser.Generellt uppmanar vi att man utökar städningen av så kallade kontaktytor, t ex hissknappar, dörrhandtag, kaffemaskin, tangentbord etc. 

Med LifeClean metoden är detta enkelt gjort då den kommer även åt svåråtkomliga ställen,

Ring 08-120 00 400  eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för bokning.

 KONSTATERAD SMITTA - SANERING OCH DESINFICERING AV YTOR

1. Stäng lokalen omedelbart

2. Säkerställ att personal går hem samt kontaktar sjukvården för råd.

3. Gör en riskanalys och kartlägg vilka lokaler som kan vara smittade

4. Vid sanering av lokaler där ett utbrott skett anlitar vi ett professionellt saneringsföretag, Nomor AB. Kontakta oss så guidar vi er rätt.

Telefonnummer 08-120 00 400,  mobil 0766-288 388 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

OM DU MISSTÄNKER ATT DU ÄR SMITTAD:

För att undvika att du för smittsamma sjukdomar vidare bör du stanna hemma när du har symtom som påminner om förkylning eller influensa. Smittan påminner och en vanlig förkylning, de flesta behöver inte söka vård. 

Kontakta sjukvården om du har svårt att andas eller blir plötsligt mycket sämre!

 

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om