Ny lastbil

Nu kan vi erbjuda alla befintliga och nya kunder en service vi känner vi har saknat ett tag.

Nu kan vi och våra ”handyman” även hjälpa er med att tex forsla bort skräp eller transportera era ägodelar mellan olika enheter och adresser i Mälardalen.

Dotterbolaget ISO certifierade !!!!

Ett bättre betyg än AAA går knappast att få på att en verksamhet som mår bra.

Efter några år med något svagare resultat står vi nu på toppen igen,  och har återigen blivit tilldelade högsta kreditvärdighet AAA  (Högsta ratingbetyg i kreditvärderingssystemet som utfärdas av Bisnode)

Nu är även dotterbolager Bromma Fönsterputs AB certifierade inom kvalité 9001, miljö 14001 & arbetsmiljö OHSAS 18001.

Rahms-vinnare av Clean Bright Awards 2014

I år gick priset till oss på Rahms, vi är extremt stolta och tackar alla våra ambassadörer som levererar kvalité hos våra kunder varje dag, året runt!

Ett Glansföretag är ett företag som satsar på att stärka både varumärket och arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro och framåtanda.

Motiveringen löd:

Ett välskött och framgångsrikt bolag genomsyrat av en trivsam familjeanda. Rahms är kända för att leverera kvalitet och för att uppfylla också högt ställda kriter på seriositet, bland annat annat med system för kvalitetsuppföljning, miljö- och kvalitetscertifiering och – sedan helt nyligen också – med Svanenlicens.

CLEAN Bright Awards

Vi mår bra!

Ett bättre betyg än AAA går knappast att få på att en verksamhet som mår bra.

Efter några år med något svagare resultat står vi nu på toppen igen,  och har återigen blivit tilldelade högsta kreditvärdighet AAA  (Högsta ratingbetyg i kreditvärderingssystemet som utfärdas av Bisnode).

Vi är märkta med Svanen

Vi är märkta med Svanen!

Under sommaren som gått stod det klart att Rahms tilldelas sin Svanen-licens från miljömärkningen. Det är flera års hårt arbete som äntligen har gett resultat. Under våren 2014 har det inom företaget genomförts ett omfattande arbete med att miljömärka våra städtjänster och belöningen blev en av de svåraste licenser som går att få.

En Svanen-märkning på ett företag innebär att företaget tänker både ekonomiskt och miljövänligt. I vårt fall handlar det om att miljösäkra våra rutiner, med bland annat minskad användning av rengöringsmedel över en längre period och uppföljning av städkvaliteten.

- Vi är stolta över utmärkningen och kan nu garantera våra kunder och partners att Rahms är ett företag som arbetar utifrån en Svanen-märkning. Det är hårt arbete som ligger bakom, men det har varit värt varenda arbetad timme, berättar Rickard Rahm.

Kontakta oss

Rahms Fönsterputs och Städ AB

Box 42154
126 16 Stockholm
Besöksadress: Västberga Allé 8
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Reload