Romana Letho och Joanna Wozniak jobbar alltid tillsammans, håller i alla sina kundkontakter, lär upp sina vikarier och löser alla problem.

De är ett oskiljaktigt par som med glädje och uppfinningsrikedom tar sig an sina arbetsuppgifter- varje dag

Nu kan vi erbjuda alla befintliga och nya kunder en service vi känner vi har saknat ett tag.

Nu kan vi och våra ”handyman” även hjälpa er med att tex forsla bort skräp eller transportera era ägodelar mellan olika enheter och adresser i Mälardalen.

Ett bättre betyg än AAA går knappast att få på att en verksamhet som mår bra.

För fjärde året i rad har vi blivit tilldelade högsta kreditvärdighet AAA  (Högsta ratingbetyg i kreditvärderingssystemet som utfärdas av Bisnode).

Ett bättre betyg än AAA går knappast att få på att en verksamhet som mår bra.

Efter några år med något svagare resultat står vi nu på toppen igen,  och har återigen blivit tilldelade högsta kreditvärdighet AAA  (Högsta ratingbetyg i kreditvärderingssystemet som utfärdas av Bisnode)

Nu är även dotterbolager Bromma Fönsterputs AB certifierade inom kvalité 9001, miljö 14001 & arbetsmiljö OHSAS 18001.

I år gick priset till oss på Rahms, vi är extremt stolta och tackar alla våra ambassadörer som levererar kvalité hos våra kunder varje dag, året runt!

Ett Glansföretag är ett företag som satsar på att stärka både varumärket och arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro och framåtanda.

Motiveringen löd:

Ett välskött och framgångsrikt bolag genomsyrat av en trivsam familjeanda. Rahms är kända för att leverera kvalitet och för att uppfylla också högt ställda kriter på seriositet, bland annat annat med system för kvalitetsuppföljning, miljö- och kvalitetscertifiering och – sedan helt nyligen också – med Svanenlicens.

CLEAN Bright Awards

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Box 42154
126 16 Stockholm
Besöksadress: Västberga Allé 8
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om