Miljö

Miljö 

Vi tänker miljö och hållbarhet i allt vi gör. Vi utför svanen märkta städtjänster, och är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Just nu certifierade vi oss även mot ISO 45001.

En Svanen-märkning på ett företag innebär att företaget tänker både ekonomiskt och miljövänligt. I vårt fall handlar det om att miljösäkra våra rutiner, med bland annat minskad användning av rengöringsmedel över en längre period och uppföljning av städkvaliteten.

Kvalitetscertifieringen finns som en garant för att du ska få den kvalitet som du köpt. Vi utbildar och vidareutbildar vår personal. Våra processer säkerställer att du får det vi kommit överens om. Vi har rutiner för egenkontroller hos medarbetarna, ett schema för uppföljning med kunden, kundenkäter och mötesrutiner.

Arbetsmiljöcertifieringen är minst lika viktig som de två andra. Våra medarbetare är ju vår viktigaste tillgång. Deras engagemang och kunskap är nyckeln till ett bra jobb. Därför är det naturligt att se till att deras arbetsmiljö och situation är så bra som möjligt. Ergonomiska redskap och en miljö som tar hänsyn till var och ens hälsa, både fysiskt och psykiskt är självklara delar för den som arbetar hos oss.

 

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om