Anlita oss

Vår historik

Du är inte framgångsrik i över 60 år om du inte brinner för det du gör, är engagerad i dina kunder och tycker att du utför ett viktigt jobb.

Behovsanalys

Innan vi sjösätter ett uppdrag genomför vi först en behovsanalys. På så sätt kan vi skräddarsy en optimala lösningar för varje kund. Med vår långa och breda erfarenhet ser vi till att du som kund alltid får den mest kostnadseffektiva lösningen.

Utbildad personal

Vår främsta tillgång är de drygt 100 personer som jobbar på Rahms, och därför satsar vi också mycket tid och resurser på kompetenshöjande insatser.

Nöjda kunder

Vi levererar tjänster av hög kvalitet. Fråga bara de många kunder som varit oss trogna sedan företagsstarten 1948.

Prisvärda tjänster

Vi är kanske inte billigast på marknaden, men med tanke på den kvalitet som vi levererar så är vi klart konkurrenskraftiga även när det kommer till pris.

Vår storlek

Vi är tillräckligt stora för att kunna ta omfattande uppdrag, men slimmade nog för att kunna upprätthålla en personlig kontakt med samtliga våra kunder.

Vår satsning på miljön

Vi har alltid jobbat med miljön i fokus och erbjuder Svanenmärkta städtjänster, det märks i allt från arbetssätt och metoder till städutrustning och transportval. 

Kontakta oss

Rahms Fönsterputs och Städ AB

Box 42154
126 16 Stockholm
Besöksadress: Västberga Allé 8
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Reload