Anlita oss

Vår historik

Du är inte framgångsrik i över 70 år om du inte brinner för det du gör, är engagerad i dina kunder och tycker att du utför ett viktigt jobb.

Behovsanalys

Innan vi sjösätter ett uppdrag genomför vi först en behovsanalys. På så sätt kan vi skräddarsy en optimala lösningar för varje kund. Med vår långa och breda erfarenhet ser vi till att du som kund alltid får den mest kostnadseffektiva lösningen.

Utbildad personal

Vår främsta tillgång är de drygt 150 personer som jobbar på Rahms, och därför satsar vi också mycket tid och resurser på kompetenshöjande insatser.

Nöjda kunder

Vi levererar premiumtjänster av hög kvalitet. Många av våra kunder har varit oss trogna under många år. Vår senaste kundenkät via SKI visade hög kundnöjdhet, be oss gärna om ett utdrag.

Prisvärda tjänster

Vår affärsidé med hög servicegrad i våra tjänsteleveranser står ut även i dagens hårda konkurrens!

Vår storlek

Vi är tillräckligt stora för att kunna ta omfattande uppdrag, men slimmade nog för att kunna upprätthålla en personlig kontakt med samtliga våra kunder.

Vår satsning på miljön

Vår satsning på miljö och hållbarhet Vi har alltid jobbat med miljö och hållbarhet i fokus och erbjuder Svanen märkta städtjänster, det märks i allt från arbetssätt och metoder till städutrustning och transportval. 

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om